Den hydrauliske HM serien - præcise og pålidelige
På en HM 110, vil Wittmann Battenfeld viser fremstillingen af ​​en filt spids holder ved hjælp af en støbeform fra Stemke. Dette er den første støbeform verden, der helt overflødiggør kølevand. Princippet svarer til den for et køleskab. Køle Fremgangsmåden udføres i formen: kølemidler inddampes i små kølekanaler, hvorved ekstraktion af varme fra stål. Denne afkøling fremgangsmåde er specielt egnet til små kerner, som ellers er vanskelige eller umulige at afkøle, og områder inde i formen, hvor vandet ikke kan anvendes. De følte tip indehavere er fremstillet inden for en cyklustid på 16 sekunder; dele fjernelse varetages af en W801 Wittmann robot.


Wittmann Battenfeld vil vise yderligere to eksempler på hydrauliske serier på de stande to langsigtede samarbejdspartnere. På standen af ​​Sagebäurer, vil en industriel del fremstilles på en HM 45/60 med 45 t fastspændingsanordninger kraft. Produktionen af ​​en ABS oplukker på en HM 110/210 (110 t lukkekraft) inden for en cyklustid på 50 sekunder vil blive demonstreret på standen af ​​Kunststoffinstitut Lüdenscheid. Denne del vil være fremstillet ved hjælp af et skum sprøjtestøbningsproces. En Wittmann W811 robot håndterer insertion af metaldele, der leveres fra en stang magasin og derefter isoleret ved passage gennem en cylinder. Den Wittmann Robotten vil også tage sig af færdige dele, fjernelse og styre periferisk udstyr så godt.


Multi-komponent teknologi - drager fordel af Battenfeld erfaring
I multi-komponent sprøjtestøbning, kan kunderne i Wittmann Battenfeld også trække på mange års erfaring. Den succesfulde koncept vil blive demonstreret på en HM240/1330H/210S. I en 2-kavitet støbeform fra IFW vil en fitting med en integreret tætning fremstilles i en enkelt sprøjtestøbning trin i en cyklustid på 60 sekunder. 2-komponent vil være fremstillet af PP (195 g) og TPE (7g). For at demonstrere "insider-løsning" på denne udstilling, vil en Wittmann W823 robot deponere de færdige dele på et transportbånd, der er integreret i maskinen. Denne løsning favoriserer produktion af sprøjtestøbte dele med minimale pladskrav og dermed bidrager til at reducere omkostningerne. Desuden er denne udviser udstyret med "EcoPower", som opnår en betydelig omkostning fordel ved samtidig reduktion af reaktiv belastning og effektiv strøm.


I denne fremstilling celle, vil integration af et Wittmann W8 robot i Unilog B6 styresystem maskinen også påvises for første gang. Med indstillingen "integration i maskinens styresystem" robotten også kan betjenes udelukkende via Unilog B6 visualisering system, ud over robottens drift enhed. Denne løsning omfatter ikke kun visningen af ​​robot skærmen sider, men også fuldstændig integration af robotten i alarmsystemet, bruger administration, datasæt ledelse, valg af sprog og maskinen logbog.


Den hydrauliske maskine serie af Wittmann Battenfeld tilbyder det ultimative i performance og kompakt design i sin klasse. Alle ovennævnte udstillinger er udstyret med komfortable, højtydende Unilog B6 maskinens styresystem.


Den PLUS 35/75 med en Unilog B2 styresystem er "entry-level" model af den hydrauliske serien (plug & play). Det vil demonstrere fremstillingen af ​​et konnektorhus. En støbetap picker af Wittmann serien W702 vil tage sig af dele fjernes.


TM Xpress - Den nye Fast runner
Et af højdepunkterne på dette års Fakuma er præsentationen af ​​den nye TM Xpress high-speed skift serien kombineret med dokumenteret IML udstyr fra Wittmann gruppen. En separat kabine vil blive dedikeret til denne første store fælles projekt, da overtagelsen (hal A1, stand 1417).


På en TM Xpress 270/1350 med 270 t fastspændingskraft, til fremstilling af firkantede kopper måler 125x125 mm (til at holde 750 ml) af PP i en 4,7 sek. cyklustid vises. En Wittmann form-etikettering enheden håndterer insertion af butterfly etiketter samt fjernelse og stabling af bægrene.


Den anden udstilling viser den nye maskine konceptet er en TM Xpress 210/1350. 300 ml bægre vil være fremstillet af PP i en 4-kavitet støbeform inden cyle tid på 3,9 sek. De banderole etiketter vil også blive indsat ved en IML enhed fra Wittmann. Produktionen celle på displayet repræsenterer en nøglefærdig løsning fra Wittmann Battenfeld: Formen i IML automation system kommer fra det franske datterselskab af Wittmann, der har specialiseret sig i denne type proces. Ekstraudstyret er leveret af Wittmann Kunststoffgeräte GmbH, sprøjtestøbning Maskinen leveres fra Wittmann Battenfeld. Fra nu af vil det nye TM Xpress serie være tilgængelig med fastspænding kræfter spænder fra 160 til 450 t.


TM - den optimerede toggle konstruktion
PP filtpen skær med en del vægt på 0,5 g vil blive fremstillet i en 64-kavitet støbeform på en TM 110/350. Denne udstilling kommer med den nye, optimerede Toggle design. Smøring er reduceret til et minimum ved afslutningen af ​​tie-barer, så tie-barer er fri for smøremiddel rester. High-præcision lineære guider tager sig af at styre bevægelig plade, som dispenserer fra nødvendigheden af ​​justeringerne for tunge forme. EM - all-elektriske serier


På en EM 110/300, en udviser fra alle elektriske serier vil Wittmann Battenfeld viser fremstillingen af ​​en opvaskemaskine ventil fremstillet af flydende silicone (LSR) i en 16 - formhulrum. Produktionen er realiseret i en 23 sek. cyklustid under anvendelse af en støbeform fra Elmet.


Lodret R - fleksible og modulopbyggede
Takket være det modulære koncept for maskinen, såvel som dens perifert udstyr, Lodret R rundbordet maskine byder på mange muligheder for kombination og kan udvikles til en fuldautomatisk produktion celle. Wittmann Battenfeld vil demonstrere sit system teknologisk ekspertise ved fremstilling af en PA filterhus med en del vægt på kun 0,675 g inden for en cyklustid på 6,2 sek. på en VMR 60/65 el, med et rundbord og injektion enhed med servo el-drev. Den 4 - formhulrum vil blive leveret af Weppler Filter. Transporten af ​​færdige dele i denne produktion celle vil blive behandlet af en Wittmann W8X5 robot.